Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği “haftalık kapasitemizi arttırıyoruz” programı kapsamında hatırlatıcı Parvati'yi konuk etti.

Kariyerli Kadınlar Zirvesi'ne Büyük İlgi Kariyerli Kadınlar Zirvesi'ne Büyük İlgi

“Farkındalığımızı arttırıyoruz” programlarına Bayram sebebiyle verilen kısa bir moladan sonra bir araya gelen kadınlar önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulundular. Dernek Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu’nun önümüzdeki günlerde yapacakları program ve projeler hakkında verdiği bilgiler toplantıya katılanlar ile geliştirilip olgunlaştırıldı.

Yalova Kadin Katfa Der Program Soylesi (4)Programda, önümüzdeki bir ay içerisinde gerçekleştirecekleri kültürel gezilerden, yapacakları uluslararası kültürler buluşması kadın emeği festivali, ilimizi tanıyoruz kapsamındaki programlar, farkındalığı arttıran projeler belirlendi ve sırasıyla hepsi gerçekleştirilecek.

Bir aylık planın belirlenmesinden sonra haftanın konuğu, söyleşisini yaptı.

Hatırlatıcı Parvati'nin (Fatma Genç) farkındalığımızı arttırıyoruz programının konuğu olması kadınları mutlu etti.

Yalova Kadin Katfa Der Program Soylesi (3)Parvati kadınlara, İnsanın kelimelerini değiştirerek hayat akışında olumsuz giden birçok konuda mucizevi değişimler yapabileceğini söyledi. Bu hususta gelen soruları da yanıtlayan Parvati,  insanın en güçlü şifacısının da yine kişinin kendisi olduğuna değindi.

Soru ve cevaplarla devam eden programda yine zamansız harikalar üstü bir söyleşi gerçekleştirildi.

Yalova Kadin Katfa Der Program Soylesi (2)Program sonunda Nurten Anıl Kalyoncu, “Parvati'ye bize hatırlattığı her şey için çok teşekkür ederiz. Bundan şunu anlıyoruz ki önce kendimizi hatırlamalıyız. Biz kimiz, hayattan ve kendimizden ne bekliyoruz. Bunu fark ettiğimizde her şey daha kolay olacak. Kıymetli arkadaşımızın kıymetli bilgileri ile bundan sonra düşünce ve sözlerimize daha da dikkat edeceğimize inanıyoruz kendisine bize hatırlattığı her şey için tekrar tekrar teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Arda Yavuz