Bulgaristan'daki ve Türkiye'de yaşayan Bulgaristan'dan gelen Türklerin oy kullanacağı 5 Ekim Genel Seçimleriyle ilgili bilgi veren Özgür, Çiftlikköy'de yaklaşık 2 bin kişinin oy kullanacağını dile getirerek, Türklerin temsilcisi Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin Türk soydaşların haklarını savunmak için Bulgaristan Meclisi'nde gerekli çoğunluğa sahip olmasını arzu ettiklerini, bu nedenle oy kullanımını önemsediklerini söyledi.

Ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirten Başkan Silpagar da, 5 Ekim günü sabah 6.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında GOP Mahallesi İlköğretim Okulu'nda kurulacak olan seçim sandıklarında 500 Evler Mahallesi sakinlerinin oy kullanabilmesi için araç seferleri konulacağını belirtti.

Başkan Silpagar'a Vekil Coşkun'dan Ziyaret

Öte yandan Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve Çiftlikköy'ün İl Genel Meclisi'ndeki temsilcileri İbrahim Akay'la Murat Bektaş, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çiftlikköy ve Yalova'nın genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu

Editör: TE Bilişim