Eskişehir Kuzey Kafkas Karaçay Balkar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği geleneksel “20.Nartlanı Toy Künü’ne katılan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği ekibi gösterileriyle izleyenleri büyüledi. 
Etkinliğe Kafkas Halk Sanatçısı Larissa Sadıkovea, Kabardey Balkar Cumhuriyeti ElbrusGenç Halk Dansları Topluluğu, Eskişehir Mingitav Müzik Grubu, Eskişehir Mingitav Kafkas Halk Dansları Topluluğu, Başhüyük Dombay Kafkas Halk Dansları Topluluğu ve Çiftlikköy Eliya Kafkas Halk Dansları Topluluğu katılarak gösteriler yaptı. Kafkas halk danslarının en güzel örneklerini sunan ekiplerin gösterileri büyük alkış aldı. 
Eskişehir’de Şehr-i Derya Parkı’nda yapılan gösterilere Kafkasya’dan, Avrupa’dan ve Amerika’dan gelen Kafkaslar da katıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi ile Odunpazarı İlçe Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Dernekler Dairesi Başkanlığı’nın da paydaşı olduğu etkinliklerin son derece güzel geçtiğini dile getiren Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Başkanı Murat Erdoğan, “Kafkas kültürünü en güzel şekilde yaşatmak ve insanlarımıza tanıtmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı etkinlikte biz de yer almaktan mutlu olduk. Bundan sonra Eylül ayında Romanya’da yapılacak olan festivale katılacağız. Aynı zamanda Çiftlikköy’de derneğimiz bünyesindeki kurs kayıtlarımız da devam ediyor. Derneğimiz en güzel şekilde Çiftlikköy’ü ve Kafkas kültürünü temsil etmeye devam ediyor” diye konuştu. Eskişehir festivaline katılımlarından dolayı Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği adına Başkan Murat Erdoğan’a teşekkür plaketi de takdim edildi. 
Editör: TE Bilişim