“Farklı kültürlerin ezgilerini kentimizde bir araya getiriyoruz” diyen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Balkanlar’ın, Kafkaslar’ın ve Karadeniz’in ezgilerini bu hafta kentimizde sırayla yaşıyoruz. Düzenlenen etkinliklerde önemli misafirlere de ev sahipliği yapacağız. Halka açık ücretsiz olarak gerçekleşecek olan etkinliklere tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

BALKANLAR RÜZGARLARI ESECEK

Bulgaristan’dan, Hak ve Özgürlükler Partisi Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kadın Kolları Yöneticileri ve muhtarların da katılacağı “Dünya Kadınlar Günü” kutlama programı 9 Mart Pazar günü saat 17:00’de İnci Plaza’da yapılacak. Balkan Müziklerinin sevilen sesleri Faruk Yılmaz ve Elif Avcı da gece katılarak konser verecekler. Konser halka açık ücretsiz olarak gerçekleşecek.

KAFKASLARIN BÜYÜK BULUŞMASI

8 Mart Cumartesi gecesi saat 20:00’de Altan Kültür Merkezi’nde yapılacak organizasyonda Kafkas müzikleri ve dansı sevenler bir araya gelecek. Kafkas Danslarının ve Müziklerinin sahneleneceği gece halka açık ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Geceye katılmak isteyenler için Güneyköy, Soğucak, Fevziye, Çiftlikköy ve Yalova Merkez (Heykel)’den servisler kalkacak.

 

Editör: TE Bilişim