İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi arasında, "Aksa Gelecek Orkestrası Projesi"nin protokolü imzalandı. 
Çocukları müzikle tanıştırmayı, müziği sevdirmeyi amaç edinen "Aksa Gelecek Orkestrası Projesi" için imzalara atıldı. Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'ın makamındaki protokol töreninde müziğin evrensel bir sanat olduğu ve bu sanatın çocuklar üzerindeki olumlu etkileri üzerinde duruldu. Projenin ilk adımı ise Taşköprü Ortaokulu'nda atıldı.
Aksa Akrilik’in Serbest Müzisyenler ve Yapımcılar Derneği işbirliği ile hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesi “Aksa ile Gelecek Orkestrası” gerçekleşen tanıtım etkinlikleriyle çocuklarla buluştu. Taşköprü Ortaokulu ve Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen tanıtım etkinlikleriyle başladı. Taşköprü Ortaokulu’nda gerçekleşen ve Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ile Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen’in katıldığı etkinlik çocuklar tarafından coşkuyla izlendi. Yoğun ilgi gören etkinlikte müzisyenler çocuklara çalacakları müzik aletlerini tanıttılar ve mini bir konser verdiler. Projeyle ilgili değerlendirmede bulunan Aksa Akrilik Genel Müdür’ü Cengiz Taş ‘Geleceğimizin temel direği olan çocuklarımız için böyle kapsamlı, uzun soluklu ve hepimizin yüreğini ısıtacak bir sosyal sorumluluk projesine imza attığımız için çok heyecanlıyız. “Aksa ile Gelecek Orkestrası” adını verdiğimiz bu proje, Yalovalı çocuklarımızı, müzikle daha yakından tanıştırmayı ve enerjilerini yaratıcı bir alanda kullanmalarını sağlamayı hedefliyoruz’ dedi.
Editör: TE Bilişim