Sinemaseverler tarafından tercih edilen toplam 912 kişilik 7 adet sinema salonuyla Yalova’nın en gözde sineması salonu olan Cimetime Sineması’nda bu hafta Prenses ve Avcı filmi 1. ve 2. Salon’dan gösterime girdi.

2012 ABD yapımı olan Fantastik – Aksiyon ve Macera türündeki filmin yönetmenliği Rupert Sanders yaptı. Başrollerinde Kristen Stewart, Chris Hemsworth ve Charlize Theron’un oynadığı film 2 saat 7 dakika sürüyor. Filmin konusu ise; Kötü kalpli kraliçe (Charlize Theron) sonsuz güç için yeryüzünde kendisinden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prensesi (Kristen Stewart) ortadan kaldırmak için yetenekli avcıyı (Chris Hemsworth) zorla görevlendirir.

Fakat Pamuk Prensesin insanlığı karanlıktan kurtaracak güce ve seçilmişliğe haiz olduğunun farkında değildir. Kendisini öldürmeyen Avcı'dan savaş sanatı eğitimi alan prenses şimdi halkını karanlıktan kurtarmak için mücadele eder. 

Alice Harikalar Diyarında filminin yapımcısı Joe Roth'un da yapımcıları arasında yer aldığı film Pamuk Prenses masalını fantastik bir boyuta taşıyor.

Editör: TE Bilişim