Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserinde sahne alan ünlü sanatçı Leman Sam şarkıları ile Yalovalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Cumhuriyetin ilanının 94. Yıldönümü dolayısıyla Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen halk konserinde ünlü sanatçı Leman Sam sahne aldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konsere vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlar serin ve yağışlı havaya rağmen bu coşkuya eşlik ettiler. Konser öncesinde vatandaşlara hitap eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Bu serin havada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kentinde cumhuriyete nasıl yürekten, heyecanla ve coşkuyla sahip çıktığınızı bugün bir kez daha gösterdiniz. Helal olsun size" dedi.
Konuşmasında Leman Sam'a da övgüler yağdıran Salman, "Böylesi önemli bir günde böylesi önemli bir sanatçıyı dinlemek ayrı bir keyif ve mutluluk olacak" diye konuştu.
Ardından sahneye çıkan Leman Sam gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yalovalıları selamlayan Sam, "Bu ne büyük bir coşku. Atatürk'ün kentinde ve Cumhuriyetimizin 94. yıldönümünde Yalovalılara da bu yakışırdı. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum" dedi.
Unutulmaz şarkılarını bir biri ardına seslendiren Leman Sam'a Yalovalılarda eşlik etti. Sanatçı sık sık susarak ortaya çıkan dev koroyu hayranlıkla dinledi. Gecenin sonunda Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Leman Sama'a, "Yalova Benim Kentimdir" adlı kitabın yanısıra Atatürk'ün bir dalını kesmemek için köşkünü yürüttüğü Çınar Ağacının dalını armağan etti. Leman Sam aldığı bu armağanların kendisi için çok önemli olduğunu belirterek Salman'a ve Yalova halkına teşekkür etti. 

Editör: TE Bilişim