Yeşilay Yalova Şubesi Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında karikatürist Erman Gülgeç'i Yalovalılarla buluşturdu. Gülgeç Yeşilay'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda açtığı stantta hayranları için çizim yaptı.
Yeşilay standına Yalovalılar da yoğun ilgi gösterdi. Karikatürist Erman Gülgeç ile sohbet etme ve çizimlerini izleme imkanı bulan gençler çizdiği karikatürleri sanatçıya imzalatmayı da ihmal etmediler. Birbirinden güzel çizimlerle Yalovalılarla buluşan Gülgeç, kısa zamanda yerel halkın da gönlünü kazandı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’da kendi karikatürünü yaptırdı ve Yeşilay’a olan desteğini bir kez daha gösterdi.

Bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi
Yeşilay Yalova Şubesi, tüm ekibi ile birlikte Yalova’da gezilmedik yer bırakmıyor. Yalova’nın her yerinde bağımlılıkla mücadele eğitimi veren Yeşilay Yalova Şubesi, İl Sağlık Müdürlüğü Uzmanlarından Deniz Karayılmaz ile birlikte, Çiftlikköy Sahil Mahallesi Camisi Kuran Kursu'nu ziyaret ettiler. Yeşilay tarafından sürdürülen bağımlılıklarla mücadele çalışmaları hakkında bilgi veren Yeşilay Yalova Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Çelebi, "Bizlerin en büyük yanılgılarından birisi bağımlı olan kişilerin sağlığına kavuşması üzerine çalışmamız gerektiği ile alakalı, asıl önemli olan bu kişiler bağımlı olmadan önce onlara elimizi uzatmak ve bağımlılıktan uzak tutmak. Bizler burada devreye giriyoruz, siz annelerimize de büyük iş düştüğünü bilmenizi istiyoruz. Tabi ki de bağımlı olan bireylere de yardımcı oluyoruz, YEDAM’ a yönlendirerek o işi uzmanlara bırakıyoruz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim