semt77-yalovaspor-balikesir-deplasman-mac (5)Yeşil Kırmızılı ekibimiz 21. Hafta maçları kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Bugün Kurtdereli Spor Salonunda oynanacak müsabaka saatler 18:15’i gösterdiğinde başlayacak. TBF Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak maçta Önder Yılmaz, Erdoğan Çelebi ve Haldun Çoban hakem üçlüsü düdük çalacak. Ligin ilk yarısında 90. Yıl Spor Salonunda oynanan mücadeleyi Yalovaspor 83-69’luk farklı skorla kazanmıştı.

Doğa Sporları Festivali’nde Adrenalin Dolu Günler Başlıyor Doğa Sporları Festivali’nde Adrenalin Dolu Günler Başlıyor

semt77-yalovaspor-balikesir-deplasman-mac (3)Faruk Beşok yönetiminde bu sezon harikalar yaratan Semt77 Yalovaspor geride kalan 20 haftada 18 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Yeşil Kırmızılı ekibimiz Yalova’daki son hazırlıklarını tamamladıktan sonra tam kadro olarak Balıkesir’e geçip kampa girdi. Play-Off hedefleyen ancak düşme hattına da çok yakın olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise oynadığı son 5 maçın 1’ini kazanırken 4’ünü kaybetti.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 21. Haftasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Semt77 Yalovaspor maçının yanı sıra Fenerbahçe Koleji Novotel-Çayırova Belediyesi, Alagöz Holding Iğdır Basketobl-Mersin Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka- Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler, Kapaklıspor-Konyaspor, Esenler Erokspor-Pizza Lazza Haremspor, Finalspor-MKE Ankaragücü İkon Menkul, OGM Ormanspor-Gaziantep Basketbol, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor-Sigortam.net takımları karşı karşıya gelecek.

semt77-yalovaspor-balikesir-deplasman-mac (2)semt77-yalovaspor-balikesir-deplasman-mac (1)

Editör: Arda Yavuz