Yalovaspor Haberleri

Yalovaspor haberleri ve güncel Yalovaspor gelişmeleri, Yalovaspor ile ilgili tüm video, Yalovaspor fotoğrafları ve Yalovaspor haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

2024-2025 sezonunda tek hedefi Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyon olup TFF 3. Ligine çıkmak olan Yeşil Yalova FK transferlerine devam ediyor....

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde gözünü şampiyonluğa diken Yalovaspor savunmasına yaptığı takviyelerle tabiri caizse bombaları patlattı.

SPOR

Yeşil Yalovaspor Futbol Kulübü’nün Futbol Şube Sorumlusu Hakan Toraman, yeni sezona dair hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yalovaspor, genç futbolculara yatırımını sürdürüyor.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yalovaspor genç yıldız adaylarında yatırım yapmaya devam ediyor. Yeşil Kırmızılı ekibin kadrosuna kattığı...

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ndeki temsilcimiz Yalovaspor genç oyuncuları bir bir kadrosuna katmaya devam ediyor.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yalovaspor’un başkanı Ali Yavru’ya ziyaretler sürüyor.

SPOR

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yalovaspor’un altyapısı da çalışmalara başladı.

SPOR

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyonluğu hedefleyen Yalovaspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

SPOR

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele verecek Yalovaspor, iç transferde hücum oyuncusu Mertcan Dursun ile anlaşma sağladı.

SPOR

2023-2024 sezonunda Süper Amatör Küme’yi domine ederek şampiyonluğa ulaşan Yalovaspor’un yeni antrenörünü belirledi.

SPOR

Geçtiğimiz haftalarda yeni başkanı ve yönetimini seçen Yalovaspor, yaz dönemindeki ilk transferini gerçekleştirdi.