Sabahın erken saatlerinden başlayıp, gecenin zifiri karanlığına kadar 24 saat görevi başında 3 vardiya olarak çalışan ekipler, Yalova’mızda adeta girilmedik sokak, dolaşılmayan cadde bırakmıyor.

Lütfen Evlerinizde Oturun!

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri şehrin genelini adeta dezenfekte ettiklerini belirterek vatandaşlardan bir takım ricalarda bulundular. Yetkililer; “Yalova’mızda oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbirlerimizi hızlı bir şekilde alıyoruz. Halkımız tarafından kullanılan ortak alanlardan, banklardan, banka atmlerinden, camilerden, otobüs duraklarından düşünebileceğiniz her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Sizlerden ricamız mümkün oldukça evden dışarı çıkmamanız. Bizler sizler için 24 saat mesaideyiz. Sizler de hem bizler, hem de sevdikleriniz için evlerinizde mesaide olun. Unutmayalım ki virüs değil, tedbirsizlik öldürür. Sağlıklı günlere hep birlikte erişmemiz dileğiyle” diyerek konuştular.

2 Cadde, 4 Mahalle ve Ana Arterler Dezenfekte Edildi

COVİD-19 (koronavirüs) için adeta mücadele içerisinde olan ekipler, mahallelerde ve vatandaşlarımızın temas halinde oldukları alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Gazipaşa Caddesi, Fatih Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı, Gaziosmanpaşa Mahallesi, İsmetpaşa Mahallesi, Süleymanbey Mahallesi, Mustafakemalpaşa Mahallesi ana arterler ve duraklarda dezenfekte işlemlerini tamamladılar. Yalova Devlet Hastanesi ve çevresi, ekiplerimiz tarafından belirli aralıklarla dezenfekte edilmeye devam edecek.

Banklar Kullanıma Kapatıldı

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri tarafından halkımızca kullanılan dinlenme alanlarının da dezenfekte işlemi tüm hızıyla sürüyor. Bununla birlikte dezenfekte olan oturma bankları Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şerit çekilerek kullanıma kapatıldı. Covid-19 virüsüne karşı önlemlerini yoğun olarak alan ekipler, vatandaşların evlerden çıkmaması gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Editör: TE Bilişim