Özel Yalova Hastanesi sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen ve Beş gün süren eğitimin sonunda hastanede düzenlenen sertifika töreni ,personel motivasyonunun artırılması için şık bir kokteyl organizasyonuyla yapıldı. Hastane de düzenlenen sertifika törenine ,Özel Yalova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Yılmaz,Genel Müdür Fatih Ökten ,Başhekim Op. Dr. Ercan Tutal,Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Caner Torunlar ,Hemşirelik Hizmetleri ve Kalite Direktörü İkbal Sönmez katıldı.

Sürekli yapılan eğitimlerle personelin daha aktif bir şekilde vatandaşa kaliteli bir hizmet sunmasının amaçlandığını ifade eden ,Özel Yalova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Yılmaz sertifika töreninde şöyle konuştu: , ''tüm sağlık çalışanların eğitilmesi, sürekli kendilerini geliştirmeleri ve sterilizasyon  dezenfeksiyon konusunda bilgilerinin güncellenmesi çok önemli. Eğitime katılan arkadaşlarımı çabalarından dolayı tebrik ediyorum''dedi .

Eğitimi veren Yenidoğan Sorumlusu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Selçuk Gürel'e ,Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Aynur Sağol'a ve Psikolog Dilan Körükcüye teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim