Kendilerinin sadece seçim döneminde değil, periyodik aralıklarla köylere geziler düzenlediklerini  ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İlçemizin yükselmesi, vatandaşlarımızın layık olduğu en iyi hizmetleri alması için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kadın Kolları Başkanı Tülay Çetingöz, Gençlik Kolları Başkanı Resul Ayyıldız, belde başkanları, köy ve mahalle temsilcileri, AK Partili belediye meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri, 7 haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Altınova’yı ziyaret eden; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Malatya Milletvekili, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz ve AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Cevre ve İmar Komisyon Başkanı İlyas Şeker seçim çalışmalarına destek verdiler.

Altınova’ya Dünya Çapında Projeler

Ak Parti Hükümeti’nin Altınova’da dünya çapında projelere imza attığını hatırlatan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Ortadoğu’nun en büyük 4. tersane alanı ilçemizde. Dünyanın en büyük 3. köprüsü Körfez Geçiş Projesi ilçe sınırlarımızda. Hersek Gölü Projemiz dünya çapında bir eser olacak. Bunun yanı sıra Belediye binamızı en kısa sürede tamamlayacağız. Devlet Hastanesi ve Spor Salonumuz en kısa zamanda halkımızın hizmetinde olacak. Ayrıca önümüzdeki dönemde daha bir çok yatırıma imza atacağız” diye konuştu.

“Yeniden İstikrar İçin”

7 Haziranda genel seçimleri için Ak Partiye destek isteyen Başkan Oral, bir zafere daha imza atacaklarının vurgusunu yaptı. Başkan Oral, “2001 yılında bu millete Allah'ın bir lütuf  olarak kurulan Ak Partimiz kısa sürede devrim niteliğinde icraatlar gerçekleştirdi. Milletimiz artık muhalefetin eski Türkiye vaatlerine kanmıyor ve oynanan oyunları apaçık görüyor bu seçim milletimizin kararı yeniden istikrarın devamı olacaktır" dedi.

Gezilerde ilk kez oy kullanacak gençlerle sohbete eden Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, gençlere öğütler vererek, Türkiye'nin dününü ve bugününü anlattı. Zafer, “Eski Türkiye'de darbeler vardı, ödenemeyen IMF borçları vardı, ülkemizin dünyada ki itibarı yerlerde idi. Ancak yeni Türkiye ile ülkemiz artık uçuşa geçmeye hazır yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi modeli ile artık geri dönüşe kapalı daima ileriyi hedefleyen bir Türkiye'de yaşıyor olacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim