AK Parti Yalova İl Başkanlığı için sürpriz bir aday daha çıktı. Yalova Güç Birliği Başkanı İlhami Başkan AK Parti Yalova İl Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu. Başkan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Yalova'da ki seçimlerde yüzünü güldürmek için yola çıktık" dedi.
AK Parti İl Kongresi öncesinde mevcut il başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın yanısıra geçtiğimiz günlerde Yeşilay Başkanı Ali Faik Aydın da il başkanlığı için aday olduğunu duyurmuştu. Şimdi de Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a yerel seçimlerde en büyük desteği sağlayan isimlerden birisi olan iş adamı ve Yalova Güç Birliği Başkanı İlhami Başkan, AK Parti Yalova İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Merkez İşkembe Salonu'nda gerçekleştirilen basın toplantısı ile aday olduğunu duyuran İlhami Başkanı, iş adamı Ercan Gürer ve Yalova Güç Birliği üyeleri de yalnız bırakmadı. Basın açıklaması öncesinde söz alan İl Hami Başkan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yardımcı olmak adına görev üstlenmeyi düşündük. Bu görevi de en iyi şekilde yapmaya hazırız " dedi. İş adamı Ercan Gürer ise, "İlhami Başkan Yalova'nın yakından tanıdığı ve bildiği bir insandır. Bizler Yalova'da işadamıyız. Belli bir kapasitemiz var. Bu kapasitemizi artık Yalova siyaseti için de kullanmak istiyoruz. Yalova için güç birliği yaparak AK Partinin Yalova'da daha büyük başarılara imza atmasına yardımcı olmak istiyoruz " diye konuştu.
Ardından yapılan basın açıklamasında ise, " Ak Parti'nin Türkiye'de gerçekleştirdiği yatırım projeleri ile halkımız hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşmaktadır. Marmaray, hızlı trenler, şehirlerimize havaalanları, metrolar, tersaneler, limanlar, yeni teknolojik gelişmeler, şehir hastaneleri projeleri. Yapılan hizmet projeleri ile hepimiz gurur duyduk, onur duyduk. bu projelerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese minnet duymaktayız. Ak Parti teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana üyesi olduğum, mensubu olduğum ak partimizin her kademesinde görev yaptım.her kademesindeki bu görevlerde hep halka nasıl hizmet verebilirizi, nasıl faydalı olabilirizi düşündüm.  Halka hizmet hakka hizmettir şiarıyla hareket ettim. Yalova'da ise ak parti teşkilatımızı daha güçlü, daha etkin, daha dinamik, daha çözüm odaklı, daha kaliteli hizmetler nasıl verebilirizi düşünüyoruz! Yeni Yalova Ak Partide; projeci, vizyon sahibi ve Yalova'da katma değeri yüksek projeler geliştiren kadroları biran önce oluşturma ihtiyacı bulunmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Yalova'daki ve Türkiye'deki seçimlerde yüzünü güldürmek üzere yola çıktık. Ben hayatım boyunca yurt içinde ve yurt dışındaki vizyon projelere imza attım. 20 ülkedeki iş adamları ve devlet adamları ile önemli projeleri gerçekleştirdim. bu bilgi birikimi ve tecrübelerimi Yalova Ak Parti'nin yeni vizyonu ile hizmet projelerine dönüştürmek istiyorum. Yalova'da değişim ve dönüşüm projelerini gerçekleştirmek üzere Yalova Ak Parti İl Başkanlığına aday olmaktayım. il başkanlığına aday olmam için; seçilmiş ve atanmış her kesimin yoğun talep ve ısrarı üzerine karar verdim. Sevgili arkadaşlar; Yalova'da yeni projelerle yeni vizyon oluşturacağız. bunları gerçekleştirmek için en başta birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. amacımız; en güzel şekilde Yalova'mıza hizmet etmek ve Yalova'daki halkımıza fayda sağlamaktır. ve nihayet; cumhurbaşkanımızın Yalova'da artık yüzünü güldüreceğiz" sözlerine yer verildi. 

Editör: TE Bilişim