AKP Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve beraberinde AKP Yalova heyeti , Ankara’da Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları  toplantısına katıldı.
AKP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 113.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına AKP Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın yanı sıra, İl Genel Meclisi  Başkanı Yaşar Demirel, Kadın Kolları Başkanı Melahat Yalçın ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek katıldı. Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleşen 113. Birleşimde, AK Parti’nin yapmış olduğu çalışmalar ve teşkilatların yapması gerekenler konuşuldu.Toplantıda 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHAL kapsamında yapılan değişikler ve düzenlemeler hakkında bilgiler verilirken, anayasa değişikliği ile ilgili de son bilgilendirmeler yapıldı. 
Toplantı ile ilgili olarak AKP Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede; “Başbakan Yıldırım, Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen 113. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, “Türkiye üzerinde karanlık hesabı olanlar hiç ama hiç bizi sevmedi. Çünkü AK Parti, milletin makus tarihini adım adım değiştiriyor, onların karanlık hesaplarını tek tek bozuyor. Yüce milletimizden aldığımız aziz emanete tek gün bile gölge düşürmedik. AK Parti olarak milletin çelikten iradesini temsil ediyoruz. Bu yiğit millete yakışan yiğit siyaseti yaptık” dedi.  Toplantının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçen İl Başkanı Öztabak ,Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Kadın Kolları Başkanı  Melahat Yalçın ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek,  Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Malatya Milletvekili Sayın Öznur Çalık ile Yalova'daki sosyal projeler ile ilgili kısa bir sohbet gerçekleştirdiler. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile TBMM genel kurul dinlenme salonunda kısa bir sohbet gerçekleştirdiler. Sayın Bakan ve Genel Başkan Yardımcısı Yalova’ya selamlarını ilettiler” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim