Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak tarafından Elegance Resort Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı kadri Çiçek, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan katıldı. 

Burada söz alan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Yalova için son derece önemli bir proje gerçekleşiyor. O projenin gerçekleşmesi için oradaki ağaçların kaldırılması gerekiyor. Sökülüp başka bir yere dikilebilir olan ağaçları, bir başka yere dikmek gerekiyor. Kesilmesi gerekenlere de başka çare yok, mutlaka kesilmesi gerekiyor. Tümünün kesilmesi acaba bir problem mi ben bilmiyorum. Sökülebilir ağaçlar var mıydı onu da bilmiyorum. İlgili kurumun onun çalışmasını yapması gerekiyordu" dedi.

Öztabak, 9 belediye başkanıyla ilin çeşitli yerlerine 2023 çınar ağacı dikeceklerini belirterek, "Yalova'da bu ağaçların yerine bizim belediye başkanlarımız, eksilen kadar ağaç dikecek hali yok. AK Partili belediyeler bu işe girdiğinde çok fazlasıyla ortaya çıkmalı. Değerli başkanlarımız Yalova'da 2023'ün simgesel bir anlamı olduğu için bu sayıda ağaç dikecekler" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim