AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve ekibinin ev sahipliği ile gerçekleşen toplantıya, İl Kadın Kolları Başkanı Melek Öztabak Dedecan ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yaklaşan seçimlerle ilgili değerlendirmeler yapan Çiğdem Erdoğan Atabek seçimlerde kadın kollarının çalışmalarının önemine değindi . Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakılmayacağına vurgu yapan Atabek, "İster yerel seçim olsun ister genel seçim olsun, tüm seçim programlarında kadın ve gençlik kollarımızın önemi çok büyüktür. Büyüklerin çalamadığı kapıları gençler çalar ve buna paralel olarak erkeklerin açamadığı kapıları da kadınlar açar. Sn. Başbakanımızın “Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız” sözüne hayat verircesine çalışmak için, tüm kademelerimiz kendi görev alanları çerçevesinde çalışıp Allah’ın izniyle seçimlerden yüksek oy oranları ile çıkacağız. Son dönemde ulusal gündemde yaşanan gelişmeler neticesinde, bazı çevreler tarafından bizi yıpratmış gibi gösterilmeye çalışılsa da başarılı olamamış ve olamayacaklardır. AK Parti her seçimde olduğu gibi bu seçimde de cevabı sandıktan verecektir. Çünkü AK Parti, ne paralel örgütlere ne faiz lobilerine ne de farklı gruplara söz sahibi olma şansını vermeyen, söz milletin diyen bir siyasi yapıdır. Millet sözünü sandıkta söyleyecektir" dedi.

AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ise Yalova’nın hem kültürel yapısı hem de turizm potansiyeli açısından Marmara Bölgesi adına önemli bir şehir olduğunu, ve burada bu titizlikle çalıştıklarını ifade eden bir konuşma yaptı. Pehlivan Yalova olarak il merkezi ve diğer 5 ilçesiyle seçime hazır olduklarını Yalova’yı AK belediyecilikle buluşturmak için gece gündüz “ Yalova hazır, hedef 30 Mart” sloganıyla çalıştıklarını belirtti.

Toplantının ardından AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan  ve İl Kadın Kolları Başkanı Melek Öztabak Dedecan, AKP MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek'e  Yalova’nın simgelerinden biri olan sabun sepetlerinden hediye ederek, ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim