Başkan Dağ, 30 Mart Yerel Seçimleri için yola çıktıklarını ve resmi kurum çalışanlarına da merhaba demek istediklerini dile getirirken, Başkan Dağ’ın eşi Songül Dağ da Kaymakam Karabulut’a çukulata hediye etti.

Seçim sürecinde ilçede şu ana kadar huzur ortamının hakim olduğunu ve bunun böyle devam etmesi dileğini vurgulayan Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut ise “Başkanımız her zaman duyarlı ve olumlu yaklaştılar. Çünkü yerel  seçimler lokal olmalarıyla müşterektir.  Dolayısıyla hepimiz seçimden sonra birbirimizle yüz yüze bakacağız. Dostuz, akrabayız, arkadaşız. Onun için bu süreci birbirimizi kırmadan huzur ve güvenli bir şekilde geçirmek dileğiyle hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Dağ ve beraberindekiler daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Çiftlikköy Müftülüğü, İlçe Tapu Kadastro, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Milli Eğitim, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü başta olmak üzere tüm birimleri ziyaret etti.

Resmi kurum ziyaretlerinin ardından Çiftlikköy’ün gelişme bölgelerinden Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ni gezen Başkan Dağ ve heyeti, buradaki esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Dağ, seçim süreci içinde mahalle gezilerini sürdüreceklerini dile getirerek, seçimlerde halkın teveccühünü istediklerini belirtti.

 

Editör: TE Bilişim