Başkan Silpagar, Ak Parti İlçe Başkanı Ogün Şengün ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Partili Belediye meclis üyeleri, kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri T.B.M.M.’de Milletvekili Temel Coşkun’un misafiri oldu. Çiftlikköy heyeti, Başbakan’ın katılımı ile gerçekleşen AK Parti Grup toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çiftlikköy Belediye Başkanı Silpagar, ilçe başkanı ve teşkilatı, Çiftlikköy’deki seçim çalışmalarını anlattı. Başbakan Erdoğan Çiftlikköy’deki başarıdan ötürü Belediye başkanı ve ilçe başkanını tebrik etti. Heyet Başbakan ile Meclis’te fotoğraf çektirdi. 

Çiftlikköy ilçe teşkilatının Ankara gündemi yoğun geçti. Yalova’ya dönüş öncesinde T.B.M.M. Halkla İlişkiler hizmet binası konferans salonunda bir araya gelen ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri, kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Milletvekili Coşkun ile birlikte Çiftlikköy’deki seçim çalışmalarını değerlendirerek ilçe merkezi, belde ve köylerdeki seçim sonuçları hakkında görüştü.  İlçe teşkilatı adına Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkür eden ilçe başkanı Ogün Şengün, “Bu başarı hepimizin, bu başarı partimizindir. Çiftlikköy bu dönem emaneti bizlere verdi, Çiftlikköy’de AK Belediyecilik ve AK Hizmetler zamanıdır” dedi. Çiftlikköy ilçe teşkilatını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise Başbakan’ın Çiftlikköy’deki seçim sonucundan duyduğu memnuniyetin teşkilat, belediye başkanı ve meclis üyeleri açısından ayrı bir önem taşıdığını belirterek, bu heyecanla Çiftlikköy halkına birbirinden değerli hizmetlerin kazandırılacağını söyledi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da Başbakan Erdoğan’la ve Milletvekili Temel Coşkun’’la yapılan görüşmelerin son derece verimli geçtiğini ve Çiftlikköy halkına en iyi hizmeti vermek için artık seçim sonrası çalışmalara hızla başladıklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim