Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Yalova İl Başkanı Özcan Özel ve il yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında gazetemiz imtiyaz sahibi Hayri Tezcan'a bilgi verdiler. 
CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Tavacı ile il yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayan Yalova Gazetesi imtiyaz sahibi Hayri Tezcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Meryem Ataç ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Leyla Tavacı'ya da görevlerinde başarılar dileyen Tezcan gazetemizle ilgili bilgiler verdi. 
Ziyaret vesilesi ile Yalova Gazetesi imtiyaz sahibi Hayri Tezcan ve gazetemiz personelinin de Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel parti çalışmaları hakkında Tezcan'a bilgi aktardı. Ülke gündemine yönelik konularında konuşulduğu ziyarette Özel, "Ülkemizin içinde bulunduğu durumda CHP olarak halkımızı ve ülke güvenliğini ilgilendiren her konuda hükümete gereken desteği de veriyoruz. Bizim için bu siyaset üstü bir konudur. Ülkemizde yeniden huzur ortamının hakim olması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada CHP üstüne düşen her şeyi yapacaktır" dedi.  
Editör: TE Bilişim