Yalova’da sürekli bir ‘cambaza bak’ oyununun oynandığını savunan Gürel, “Mevcut belediye Yalova’yı doğru yönetmiyor. Yalova’yı hak ettiği yönetime kavuşturmamız gerek. Parti ayrımı yapmadan, hep beraber bir olup, bu şehri değiştirmek zorundayız. Bugün itibariyle Yalova’nın yönetimi değişmeli. Belediyeler, bilimsel, mantıksal olarak doğru hizmetler yapmak zorundadırlar. Belediyeye gelir getiren yerleri satarak, bu yönetim şekliyle bu kenti yaşanabilir hale getiremeyiz” dedi.

Gürel, “Ben Arboretum’dan stadyumun olduğu alana kadar, ortak alanlarımız parsellenip satılmasın diye adayım. Sadece bir siyasi azınlık için değil, tüm Yalova halkı mutlu olsun diye adayım, kendine değil, kentine çalışan bir belediye kurmak için adayım. Yalova’da sürekli bir cambaza bakın oyunu oynanıyor. Bunlar mutlu Yalova diye bağırırken ve sadece siyasetten kendilerine biat edenleri mutlu yapmaya çalışırken, Yalova’daki tüm ortak alanlarımız parça parça satılıyor. Yalova’yı hak ettiği gibi yöneteceğiz” diye konuştu.

Gürel, güçlü, güzel, güvenli bir Yalova için aday olduğunu hatırlatarak, erken aday adaylığı açıklamasının zaman kazanmak açısından doğru bir strateji olduğunu sözlerine ekledi. 
Editör: TE Bilişim