CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce Yalova Belediyesi eski Başkanı ve Yalova Belediye Başkan adayı Yakup Koçal'ın belediye çalışanları ve müdürleri ile belediye de toplantı yaptığı iddiasında bulundu. Twitter üzerinde açıklamalarda bulunan İnce şu sözlere yer verdi; 

"Yalova'nın devrik Belediye Başkanı'nın belediyede yaptığı toplantı TCK'nın 262. maddesine aykırıdır. İçişleri Bakanlığı müfettişlerini göreve davet ediyorum, seçimi kaybeden Belediye Başkanı belediye görevlileriyle belediyede toplantı yapamaz. Belediye'ye faturaları ödemeye mi gittin? Delil karartmaya mı gittin? Belediyede müdürlerle toplantı yapan devrik Belediye Başkanı Yakup Koçal hakkında  Cuma günü suç duyurusunda bulunacağım.

Belediyede belediye müdürleriyle hangi yüzle toplantı yapıyorsa! Aldığı kararlara bakın:

20 gündür perişan olduk, nerede kaldınız başkanım diyen Şenay hanım ödüllendirilecek!

Orhan Çırak, Aytaç Mutlu, Murat Bozacı ortalıkta görünmeyecek!

Zambak projesi devam edecek!

3 yeni başkan yardımcısı atanacak, 6 ayda bir görev değiştirilecek.

Sosyal denge ödemeleri dengelenecek.

Başbakan'ın talimatıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi Yalova Belediyesi'ni destekleyecek, ilk iş olarak kapalı pazaryerinin üstü örtülecek.

Vefa Salman YSK seçimi iptal ettiğinde mazbatanın alınmasını beklemeden Belediyeden ayrıldı ve bir daha Belediye'ye girmedi.

1994'te Yalova'da Belediye Başkanlığı seçimi iptal olduğunda, seçim yenileninceye kadar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Bozoğlu tarafsız Belediye Başkanı olarak atanmıştı. AKP'nin yaptığına bakın, bir de o zaman yapılana bakın"

 

Editör: TE Bilişim