Elmalık Köyü’nde düzenlenen iftar yemeğine geldiği andan itibaren köylüleri ve partilileri tarafından büyük bir çoşkuyla karşılanan CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, oruçların açılmasının ardından kısa bir konuşma yaptı.

“Yorgun bir adama değil taze kana ihtiyaç var”

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da değinen İnce, “4 Mayıs günü bir yola çıktık. Bugün 39. Gün. 39 günde tam 89 miting yaptım. Her halde benim rakibim de 25 civarında miting yaptı. Yarın 40. günümüzde 90. mitingimi Yalova’da yapacağım. Bu yolculuk uzun ince bir yolculuktu. Uzun kısmı bitti, ince kısmı kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Yalova’da benim arkamdan atmış tutmuş. Ama ben iftar sofralarını iftira sofralarına dönüştürmem. Onun için buradan cevap vermem. Yarın Yalova’daki mitingimde gerekli cevabı alacaktır. Türkiye’nin her bir yanında bir değişim rüzgarı esiyor. Türkiye daraldı ve bunaldı. Türkiye’nin yorulmuş bir adama değil taze bir kana ihtiyacı var. Taze bir kanla bu işin üstesinden geleceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

“Seneye iftarı Çankaya Köşkünde birlikte yapacağız”

Burada köylülerine söz veren İnce, “Buradan köylülerime sözüm olsun. Seneye sizlerle birlikte Çankaya’da birlikte iftar yapacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim