AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ülke gündemindeki olayları değerlendirdi. Yaşananların AKP'nin oy oranını arttırdığını vurgulayan Pehlivan, " Şu anda gündemde olan konularla ilgili vatandaşımız her şeyi görüyor. Her şeyin farkındalar. Dolayısıyla bunun sandığa olumlu yönde yansıyacağına inanıyorum. Bu tip darbelerden ve saldırılardan sonra Ak Parti daha da güçleniyor. Bunun örneğini Gezi olaylarında yaşadık. Partimiz bu olaylardan da güçlenerek ve oy oranını daha da arttırarak çıktı. Bunu bütün PR firmaları da doğruladılar. Ak Parti vurdukça büyüyor. Onun için saldırıdan vazgeçsinler gelsinler oturup adam gibi eleştiri yapalım" dedi. 

"Siyasi Konjonktür AKP'nin Oy Oranının %70 Olduğunu Gösteriyor"

AKP'nin ilk seçimde %70 oy alacağını da yineleyen Pehlivan, " Seçimleri %70 gibi bir oy oranı ile kazanacağımız yönünde yapılan açıklamaya olumlu tepkiler aldık. Zira hesap doğru. Yalova'nın siyasi konjonktürü de bunun böyle olacağını gösteriyor. Her seçimde bu rakam değişir. Örneğin bir önceki seçimde %40 çok büyük başarıydı. Şu andaki algıya bakıldığında ise %70 doğru bir beklenti. Muhalefetin bizi görmezden geliyorlar yönündeki tepkisini de akılcı bulmuyorum. Geriye kalan %30'da onların ve bunu önemsiyoruz" diye konuştu.  

"Adaylar Önümüzdeki Hafta Netleşir"

AKP'nin belde ve ilçe belediye başkan adaylarının da önümüzdeki hafta netleşeceğini vurgulayan AKP Yalova İl Başkanı Pehlivan, "Önümüzdeki hafta içerisinde tüm ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızın adlarının açıklanmasını bekliyoruz. Hemen ardından da Belediye Meclisleri ve İl Genel Meclisi adaylarımızın isimleri netleşecek. Ocak 15 gibi tüm adaylarımız netleşmiş olur diye düşünüyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim