CHP Yalova İl Başkanı seçilen Ertan Şener'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl Şener'i ayrı ayrı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.
CHP Yalova İl Başkanlığı görevine seçilen Ertan Şener'e hayırlı olsun ziyaretleri hızla devam ediyor. Bu kapsamda Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı, Şener'i makamında ziyaret etti. Başkan Dondurmacı göreve gelen Ertan Şener ve Yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Engelli sorunlarının konuşulduğu sohbet sırasında CHP İl Başkanı Ertan Şener, "Engelli sorunlarının en fazla gündeme getiren ve takipçisi olan bir partiyiz. Engellilerimizin sorunlarını en iyi takip eden yerel yönetimler CHP'nin başta olduğu yerel yönetimlerdir. Tüm yöneticilerimiz engellilerimizin sorunlarını gündeme getirme ,takip etme konusunda ve çözümleme konusunda her zaman yanındadır. Aynı zaman da Genel Merkezimiz engelli sorunlarına büyük önem vermektedir. Yalova'nın engelli derneklerinin sorunlarını iyi takip ettiğini ülke genelinde iyi eleştiriler aldıklarını da biliyoruz. Sizlere de il yönetimim adına çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.
Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı'nın ziyaretinde CHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez de hazır bulundu.

Anıl projeye destek istedi
Yalova Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nurten Anıl da CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener'i ziyaret etti. CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener ve ekibi tarafından karşılanan Kadın Meclisi üyeleri yeni yönetime başarılar dileğinde bulundular.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şener, "Kadınlarımızın rol almadığı ve hiç elinin değmediği çalışmalar başarıya ulaşamaz. Bu evde,işte ve sosyal hayatın her tarafında böyledir. Çağdaş Toplumlar kadın-erkek ayrımı gözetmezler. Parti çalışmalarımızdan örnek vereyim, Kadın Kollarının olmadığı ya da önem verilmediği hiç bir parti siyasa ten başarıya ulaşamaz. Özellikle kadın seçmenlere ulaşmada başarılı olamazlar. Partimiz kadın kollarının örgütlenmesine çok büyük önem vermektedir. Ekonomiyi ve sosyal yaşamı kadınlarımız çok iyi tahlil etmektedirler. Günlük yaşamın yükü onların üzerinde çok fazladır. Siyasa ten onların yükünü azaltacak projeler üretmek emek yanı güçlü programlar oluşturmak durumdayız. Ve bu hafta içinde partimizin kadın kolları ilçelerinde kongrelerini gerçekleştirecekler. 2019 seçimlerine kadın kollarıyla daha da güçlendirilmiş bir CHP olarak girmek durumundayız." dedi.
Yalova Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nurten Anıl ise, "Yalova Berber ve Kuaförcüler Odası ile Yalova Terziler ve Konf. Odası ile ortak bir proje geliştirdik. 18 yaşından küçük kızlarımızın erken yaşta evlendirilmesini önlemek amacıyla geliştirmiş olduğumuz projemize destek veren oda başkanlarımızla bir protokol yaparak imzaladık. Projenin protokolle sınırlı kalması bir anlam ifade etmiyor.. Bunun toplum bazında yaygınlaştırılması gerekir. Bunun için de bizlere destek verecek olan siyasetin içinde bulunan sizlersiniz. Sizlerle birlikte yapılacak çalışmalar sonucunda erken yaşta çocuklarımızın evlendirilmesine engel olabiliriz. Bu toplumsal yaranın mutlaka iyileştirilmesi gereklidir. Bu konuda siz ve parti yönetiminizin desteğini istiyoruz.Bizleri bu önemli projemizde yalnız bırakmayınız" şeklinde konuştu.
CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç projeye mutlaka destek vereceklerini belirttiler.

 

Editör: TE Bilişim