Yalova Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı yoğun bir gündemle gerçekleştirilecek. Gündemin en önemli maddelerinden birisi ise Yalova Belediyesi Şehiriçi Toplu Taşıma Yapan M Plakalı minibüslerin ve otobüslerin Çalışma ve Hizmet Yönetmeliği’nde değişiklik yapılması ile ilgili Trafik Düzenleme Komisyon Raporunun görüşülmesi ile batı yönünde bulunan ilçe, belde ve köylerden taşımacılık yapan taşıtların, yolcu indi – bindi yapabilecekleri durak yerlerinin belirlenmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi olacak. 

Yalova Belediye Meclisi'nin görüşeceği diğer maddeler ise gündemde şu şekilde yer alıyor;

1- Açılış, yoklama, bir önceki Meclis Toplantısı’na ait Kararların okunması.

2- İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ait konuların görüşülmesi.

3-Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ait konuların görüşülmesi.

4- Belediyemizin 2015 Yılı Bütçesinin görüşülerek karara bağlanması ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.

5- 2013 Yılı Sayıştay Denetim Raporunun okunarak Belediye Meclisine bilgi verilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi.

6- Belediyemizin 2015 Yılı Gelir Tarifesi’nin görüşülerek karara bağlanması.

7- 2015 Yılından itibaren elektronik ön ödemeli su sayaç sistemine geçilmesi ile ilgili İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.

8- Belediyemize ait Kirazlı Köyü Sanayi Sitesi’nde bulunan 150 Ada, 4 Parsel sayılı taşınmaz malın satışı konusuyla ilgili İşletme ve iştirakler Müdürlüğü’nün teklifi.

9- İl Sağlık Müdürlüğü’nün Aile Sağlık Merkezi için arsa tahsis talebinin görüşülmesi.

10- Yalova Belediyesi Şehiriçi Toplu Taşıma Yapan M Plakalı minibüslerin ve otobüslerin Çalışma ve Hizmet Yönetmeliği’nde değişiklik yapılması ile ilgili Trafik Düzenleme Komisyon Raporunun görüşülmesi.

11-İlimizin Batı yönünde bulunan ilçe, belde ve köylerden taşımacılık yapan taşıtların, yolcu indi – bindi yapabilecekleri durak yerlerinin belirlenmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.

12-Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları hakkındaki yönetmelikle ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

13- Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları hakkındaki yönetmelikle ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

14-Bilgi İşlem Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları hakkındaki yönetmelikle ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

15- Mahalle ve sokak isimi verilmesi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin görüşülmesi.

16- Dolu kadrolarda derece değişikliği ile ilgili konunun görüşülmesi.

17-İşveren Sendikası üyeliğinden çekilme ile ilgili konunun görüşülmesi.

18- İmar ve Şehircilik Müdürlüğü  Komisyon Kararlarının görüşülmesi.

19- Dilek ve Temenniler.

20- Kapanış.

Editör: TE Bilişim