Yalova'da Belediye Başkan adayı Yakup Koçal ile birlikte toplantı ve seçim turlarını sürdüren AKP İl Teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar hakkında bilgi veren AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, "Biz birileri gibi sadece seçim zamanı değil her zaman halkın içinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz" dedi. Halkın kimin samimi kimin samimiyetsiz olduğunu çok iyi bildiğini dile getiren Pehlivan, "Aslında fazla söze gerek yok, bizlerin yani AK Parti’nin ne kadar disiplinli ve ne kadar büyük bir aile olduğunu herkes biliyor ve görüyor. Biz sadece seçim dönemlerinde ortaya çıkan partilerden olmadık. Her zaman sokaklardaydık, her zaman vatandaşlarımızla buluştuk, kurumlarımızı gezdik. Herkesin sorunlarını dinledik" dedi. 
"Yalova Bölgenin Konuşulan İli Olacak"
Yalova'nın gerek bölgede yapılan dev yatırımlara entegrasyonu ve gerekse il sınırlarında yapılan yatırımlarla bölgenin konuşulan ili olacağına dikkat çeken Pehlivan sözlerini şu şekilde sürdürdü; 
"Biz milletin efendisi değil, milletimizin hizmetkârı olduk. Böylesine büyük bir özveri ile çalışarak ülkemizin dünya çapında söz sahibi olmasını sağladık. Yapılan hizmetler ortada, Marmaray gözler önünde, yıllarca ülkemizi mahveden IMF’ye olan borcumuz sıfır hatta IMF’ye para veren bir ülke olduk. 2002 yılında Türk iş piyasasının dünya piyasasında yaptığı iş bedeli 2.3 milyar dolar şimdi ise bu 27 milyar dolar. Yapılacaklar da gözler önünde, Avrupa’nın en büyük hava alanı yapılıyor, kanal İstanbul projesi için düğmeye çoktan basıldı, nükleer enerji için anlaşmalarımız yapıldı, kendi insansız hava aracımızı ürettik, kendi milli savunma malzemelerimizi üreten konuma geldik. 16 milyar dolarlık yatırımla İstanbul Yalova arasını 6 dakikaya indirecek köprü projesinde sonlara doğru gidiyoruz. Bütün bunlar kolay işler değil, daha on iki yıl öncesinde okul kitaplarını kendi cebimizden aldığımız zamanlardı, öğrenci kredilerinin çok düşük olduğu zamanlardı üniversitelere harç paralarının ödendiği zamanlardı. Sayılacak onca iş var ki, burada zaman yetmez. Biz AK Parti olarak bütün bunları halkımıza sorarak, her zaman onların yanında olarak yaptık ve şimdi yine onların yanındayız. Onların fikirlerini alarak yola çıkıyor ve Yalova için ne istediklerini soruyoruz. Allah’ın izni ile de Yalova Marmara bölgesinde çalışmaları ve yatırımlarıyla konuşulan bir il olacak” 
Editör: TE Bilişim