Halk ile bir araya gelen AK Parti teşkilatları 24 Haziran seçimlerinin ülke tarihi açısından önemine vurgu yapıyorlar. AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “24 Haziran seçimleri ülke tarihimizin en önemli seçimidir. Ya 16 yıllık kazanımlarımızı çok daha yukarılara taşıyacağız ya da yıkım ittifakının bunları heba etmesine fırsat vereceğiz’’ dedi.

“24 Haziran Yalova için yeni bir dönem başlangıcı olacak”

Başkan Öztabak, “Hummalı bir şekilde yönettiğimiz bir seçim sürecimiz var. 24 Haziran’a giderken teşkilat olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri daha da yukarıya çıkarabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. 24 Haziran inşallah Türkiye’de olduğu gibi Yalova’da da yeni bir dönem başlangıcı olacak. 24 Haziran akşamında yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı, sizlerin de desteğiyle Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bu ülkenin kaderini değiştiren, ülkenin dünü ile bugünü arasında uçurum farkları yapan ve yaptıran Cumhurbaşkanımız, inşallah bundan sonraki dönemde de bugüne kadar yapmış olduğu işlerin ustalık dönemi ile devamını sağlayacak. Ülkemizin refahı için, daha iyi yaşam standartlarında yaşamamız için, güçlü bir Türkiye için hep beraber 24 Haziran’da yeni bir siteme geçeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Öztabak, Türkiye'nin geride kalan 16 yılda tam 12 seçim yaşadığını anımsatarak, şu değerlendirmelerde bulundu: “Milletimizden 12 defa destek talep ettik. Hamdolsun milletimiz hiçbirinde bizi mahcup etmedi. Ben inanıyorum, 24 Haziran'da da milletimiz, bizi mahcup etmeyecek. Tüm seçimlerde artan oy oranlarıyla milletimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize sahip çıktı. Şimdi yepyeni bir döneme hazırlanıyoruz. Bu dönem Türkiye'nin şahlanış dönemidir. Bu dönem Türkiye'nin ve Yalova’nın hedefleriyle buluşma dönemdir. İnşallah 24 Haziran ile ülkemizi 2023 hedeflerine kavuşturacak, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıyacak yeni bir kulvara giriyoruz.”

Editör: TE Bilişim