Esnafspor’un tek sayısı 90+3’te penaltıdan Mehmet ile gelirken karşılaşmanın 32. Dakikasında Esnafspor’dan Fatih Bektaş kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde etkisini arttıran ev sahibi takım Acarspor, gol için Esnafspor kalesine ataklarını sıklaştırdı. Mücadelenin 22. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertli ekibin atağında Murat attığı golle takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Golden sonra oyuna ağırlığını koyan ve 10 kişi ile mücadele eden rakibi karşısında farkı arttırmak isteyen Acarspor, Esnafspor kalesine gol için yüklenmeye devam etti.

Karşılaşmanın 40. dakikasında gelişen Acarspor atağında bu kez Yiğit sahneye çıkarak şık bir kafa golüyle takımının ikinci golüne imzasını attı ve durumu 2-1 yaparak ilk 45 dakikanın skorunu belirledi. Zorlu mücadelenin ikinci yarısına iki takımda hızlı başladı. Konuk ekip Esnafspor farkı azaltmak için ataklar geliştirirken, Acarspor skoru korumak ve gol bulabilmek adına rakip kaleye yüklenmeye devam etti.

10 kişi ile mücadele etmenin sıkıntısını yaşayan ve demoralize olan Esnafspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Acarspor’un üçüncü golü bulması fazla uzun sürmedi. Karşılaşmanın 56. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertlilerin atağında Erdal attığı golle skoru 3-0’a getirdi. Normal süresi 3-0 Acarspor üstünlüğü ile devam eden müsabakanın uzatma dakikalarında gelişen Esnafspor atağında Mavi-Beyazlılar penaltı kazandı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Mehmet, meşin yuvarlağı Acarspor ağlarıyla buluşturarak durumu 3-1 yaptı ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Süleyman Çark***, Gürsel Çakal***, N.Deniz Altınok***

Acarspor: Eyüp***, Oğuzhan***, Hüseyin***, Yiğit***, Doğukan***, Murat***, Ö.Doğuş***, İlker***, Caner***, Erdal***, Ferdi***

Esnafspor: Orhan**, Güray**, Hasan**, Mehmet**, Fatih**, M.Bihat**, Hasan Çakar**, Ayberk**, Ömer**, Serhat**, Fatih Bektaş*

Kırmızı kart: Dk. 32 Fatih Bektaş (Esnafspor)

Goller: Dk.22 Murat 1-0, Dk. 40 Yiğit 2-0, Dk. 56 Erdal 3-0, Dk. 90+3 Mehmet (Pen)

 

Editör: TE Bilişim