Bölgesel Amatör Lig ve Türkiye Kupasında ki temsilcimiz Altınova Belediyespor hazırlık maçlarında kazanmaya devam ediyor. Afyonkarahisar’da kampına devam eden Yeşil Sarılı ekip oynadığı ikinci hazırlık maçını da kazanmayı bildi.
Denizli ekibi Kalespor ile yapan Altınova Belediyespor rakibini ilk yarının 28. Dakikasında Cihan Korucuoğlu’nun attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. Geçen sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çeken ismi olan deneyimli orta saha oyuncusu bu sezon öncesin de de attığı gollerle adeta parlıyor. Temsilcimiz yeni sezon öncesi oynadığı 3 hazırlık maçını da 1-0 kazanmayı başardı. 21 Ağustos pazartesi günü Yalova’ya dönecek olan Altınova Belediyespor ertesi gün ise Türkiye Kupası’nda Bozüyük Vitraspor ile karşılaşacak.
“Hazırlık dönemimiz çok iyi geçiyor”
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Afyonkarahisar’da yaptığımız kampımız çok iyi geçiyor. Şuana kadar 2 hazırlık maçı yaptık ve ikisini de kazandık. İki rakibimiz de çok iyi mücadele ettiler. Bizim gibi onlarda BAL’da şampiyonluk kovalayacak güçteler. Pazartesi günü kampımızı sonlandırıp Yalova’ya döneceğiz ve Türkiye Kupası’nda ki maçımıza odaklanacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim