Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta oynanan 13. Hafta maçlarının ardından ilk yarı tamamlandı. Temsilcilerimizden Altınova Belediyespor 10 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 30 puan toplayarak ilk sırada bitirdi. BAL’da ilk sezonunu yaşayan diğer temsilcimiz Kadıköyspor ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 yenilgi ile 11 puanla on ikinci sırada kaldı.
Altınova Belediyespor ilk yarının son haftasında evinde ağırladığı Yeni Çanspor’u 1-0 yenerek üç puana uzandı. Kadıköyspor ise Çanakkale’de Bigaspor’a konuk olurken uzatma bölümlerinde yediği golle 1-0 mağlup oldu.
Çıksalınspor ise sahasında Edirnespor’a 2-0 yenildiği son haftada, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise geriye düştüğü maçta Çerkezköy 1911 Spor’u 2-1’lik skorla geçti. Trakya derbisinde ise Çorluspor 1947 ise evinde Lüleburgazspor’u 2-0 yenmeyi başardı. Uzunköprüspor ile Gaziosmanpaşa arasındaki maç ise yoğun yağış nedeniyle 57. Dakikadan itibaren tatil edildi. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta ikinci yarı 14 Ocak 2018 tarihinde oynanacak müsabakalarla başlayacak. 

Editör: TE Bilişim