U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup Eleme müsabakaları için Uşak’ta bulunan Yalovaspor 2. Maçında İstanbul temsilcisi Tuzlaspor’a 1-0 mağlup olarak turnuvaya erkenden veda etti.

Temsilcimiz ilk maçında İzmir ekibi Telekomspor ile 1-1 berabere kalmış Yeşil Kırmızılı ekibin bir golü maçın hakemi tarafından geçersiz sayılırken temsilcimiz galibiyeti kaçırmıştı. Büyük umutlarla gittiği Uşak’ta Yalovaspor U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup Eleme müsabakaları sonunda turnuvaya veda etti.

Uşak’ta B Grubunda yer alan Yalovaspor, İzmir’den Telekomspor ve İstanbul’dan Tuzlaspor ile mücadele etti. Yeşil Kırmızılı ekip oynadığı iki maçta bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak grubunu 2. Sırada tamamladı ve finale kalamadı.

Uşak'ın Banaz ilçesinde oynanan Yalovaspor ile İstanbul Tuzlaspor müsabakasını Galatasaray'ın eski futbolcusu Tayfun ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu Halim'de tribünden takip ettiler.

Yalovaspor final için çıktığı mücadelede iyi bir oyun sergilemesine karşın İstanbul temsilcisi Tuzlaspor’a 1-0 mağlup oldu. Müsabakada Yalovaspor birde penaltı atışından yararlanamadı. Bu sonuçla final şansını kaybeden Yeşil Kırmızılı ekip 10 Haziran Pazar günü Yalova’ya geri döndü.

Uşak Grubu
B Grubu toplu skorlar:
İzmir Telekom - Yalovaspor 1-1
Tuzlaspor-İzmir Telekom 1-0
Yalovaspor-Tuzlaspor 0-1

Editör: TE Bilişim