Yalova’da kampta olan Yıldız Bayan Güreş Milli Takımını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ziyaret etti. Minderin sultanları 20 Ekime kadar Balkan Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Yalova’da sürdürecek. 
Bursa’nın ev sahipliğinde 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak şampiyonada Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı gözünü şampiyonluğa dikti. Çalışmalarını 90. Yıl Spor Salonu’nda sürdüren
minderin sultanlarını teknik direktör İbrahim Şahin, antrenörler Mustafa Koç, Mustafa Kocabaş, İlkay Kaya çalıştırıyor.
Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı Teknik direktörü İbrahim Şahin ,” Hedefimiz takım halinde Balkan Şampiyonu olmak kamp süresini hocalarımız sayesinde verimli bir şekilde değerlendirip şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Güreşçilerimiz başarılı  bir sezon geçirdi, inşallah emeklerinin karşılığını alacaklar ve Yıldız Balkan Şampiyonası’ndan da madalya ile dönecekler.  Milli takım sporcularımıza güvenimiz tam” dedi. 
Yıldız Bayan Güreş Milli Takımına başarılar dileyen Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Minderin sultanlarına güvenimiz tam. Balkan Şampiyonası’nda önemli dereceler elde edecekler. Sporcu ve antrenörlerimizi Yalova’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 
Editör: TE Bilişim