Bu sezon Türkiye Basketbol Liginde mücadele edecek olan Yalova Group Belediyespor, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın verdiği yemekte bir araya geldi. Tike Restoran’da verilen yemekte konuşan Başkan Salman, mücadele edecekleri TBL’ye renk katacaklarını söyledi.
Yemeğe Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, Yalova Group Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, antrenör Dağhan Oğuz, Sportif Direktör Orhan Güler, yardımcı antrenörler Tolga Üstün ve İsmail Erdoğan, sporcular ve kulübün sponsoru olan Yalova Group’un sahipleri Orbay Tuna ve Onay Tuna’da katıldı.
İyi işler yapacaklarına inandığını belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,” Geçen sezon takımımızın ortaya koyduğu performans ve aldığı başarılı sonuçlar ortada. Bu sezon, geçen sezondan daha farklı olacak. Türkiye 1. Ligi’nde mücadele edecek takımımızın iyi işler yapacağına inanıyoruz. Her şeyden önemlisi, lige renk katacağız. İlimize yakışan ne ise, sporcularımızın ve teknik heyetimizin bunu fazlasıyla yapacaklarına olan inancım tam. Sahaya çıkıp mücadelemizi ortaya koyduktan sonra zaten başarı da gelir. Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde ilimizi temsil edecek Yalova Group Belediyespor’a başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim