Belde genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini bir bir hayata geçiren Subaşı Belediyesi Kemerköprü Caddesi soğuk hava depolarının bulunduğu yolda planlanan program dâhilinde sıcak asfalt yol çalışmaları vatandaşların kullanımına sunuldu.

Altınova Belediyesi'nin Borçları Açıklandı: 296 Milyon TL! Altınova Belediyesi'nin Borçları Açıklandı: 296 Milyon TL!

Yalova Subasi Altinova Belediye Baskan Asfalt Calisma Kemerkopru Cadde (4)“İhtiyaç Duyulan Noktaları Bir Bir Tamamlayacağız”

Belde estetiği ve ulaşım konforu için planladıkları çalışmaları hayata geçirmenin verdiği mutluluğu ifade eden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Vatandaşlarımızdan bize olan geri dönüşlerle, yaptığımız teknik ölçüm ve araştırmalarla sıcak asfalt çalışmasını Subaşı Belediyesi Kemerköprü Caddesi soğuk hava depolarını çevreleyen bölgede yapmaya karar verdik.  Esnafımıza ve vatandaşlarımıza da asgari düzeyde rahatsızlık ilkesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hava koşullarının da olumlu gitmesi çalışmalarımızı hızlı yapmamıza imkan sağladı. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyor, özverili çalışmaları ve gayretleri nedeniyle de çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Asfaltlama ve iyileştirme çalışmalarımız devam edecek.”  diye konuştu.

Yalova Subasi Altinova Belediye Baskan Asfalt Calisma Kemerkopru Cadde (2)

Editör: Arda Yavuz