Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerince suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok! Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok!

22.12.2023 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri tarafından Bağlarbaşı Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan İ.D. isimli şahıstan 1 adet BERETTA marka ruhsatsız tabanca ve 4 adet fişek ele geçirildi.

23.12.2023 tarihinde Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Sahil Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan E.A. isimli şahıstan 1 adet G19C ibareli ruhsatsız tabanca ve 2 adet fişek ele geçirildi.

25.12.2023 tarihinde Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Harmanlar Mahallesinde olaya karıştığı tespit edilen A.T. isimli şahıstan 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve 4 adet fişek ele geçirildi.

25.12.2023 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince Bağlarbaşı Mahallesinde olaya karıştığı tespit edilen M.O. isimli şahıstan 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikatlar başlattırılırken, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” açıklamasını gerçekleştirdi.

yalova-il-ilce-emniyet-mudurluk-polis-supheli-tabanca-fisek

Editör: Arda Yavuz