Tarihinde ilk kez yer aldığı TBL’de güçlü kadrosuyla dikkat çeken ancak istediği sonuçları alamayan Çayırova Belediyesi’nde teknik ekipte değişiklikler yaşanırken, Kapaklıspor’da da maddi sorunlar nedeniyle ayrılıklar yaşanıyor.

13 Kasım pazartesi günü Semt77 Yalovaspor’u ağırlayacak olan Çayırova Belediyesi geçtiğimiz yıllarda temsilcimizde de görev yapan 9 maçta 3 galibiyet ve 6 yenilgi alan koçu Fatih Emre Gezer’le yollarını ayırdı. Kocaeli ekibi Gezer’in yerine ise takımın başına TB2L’de takımın başında olan Enes Akdilek’i getirdi.

Çayırova’da öte yandan Can Altıntığ 24 yıllık oyunculuk kariyerine nokta koyarken son takımında Sportif Direktörlük görevine başladı.

Başkan Gürel, “Semt77 Yalovaspor Hepimizin Ortak Gururu” Başkan Gürel, “Semt77 Yalovaspor Hepimizin Ortak Gururu”

Bir çok BSL, sonrasında TBL takımlarının 24 yıl formasını giyen Altıntığ yeni göreviyle olarak,“Çayırova’da çok güzel bir organizasyon, yönetimde müthiş insanlar var. Uzun vadede güzel işler yapmak istiyorlar. Bana yaptıkları tekliften dolayı çok mutlu oldum, umarım bu büyük sorumluluğu layıkıyla yerine getiririm” açıklamasında bulundu.

Maddi sıkıntılar yaşayan ligin renkli takımlarından Kapaklıspor’da ayrılıklar yaşanıyor. Bir dönem Yalova’da da oynayan 1989 doğumlu, 2.03 m boyundaki forvet  Şahin Ekmen Alagöz Holding Iğdır Basketbol’a transfer oldu. Tecrübeli oyuncu bu sezon 9 maçta 10.4 sayı, 4.1 ribaunt, 1.7 asist ortalamaları tutturdu.

Yine aynı takımdan İsmet Baran Avşar’da TBL’de 1 galibiyetle küme düşme hattında yer alan MKE Ankaragücü İkon Menkul’a transfer oldu. Başarılı oyun kurucu 9.2 sayı ve 3.7 asist ortalamalarıyla oynamıştı.  

tbl-semt77-yalova-basketbol-erkek-gelisme-kapakli-cayirova (4)tbl-semt77-yalova-basketbol-erkek-gelisme-kapakli-cayirova (3)tbl-semt77-yalova-basketbol-erkek-gelisme-kapakli-cayirova (1)

Editör: Arda Yavuz