10 haftalık zorlu maratonun ardından başkent ekibi Tusaşspor 19 puanla birinci, ÜNSPED 18 puanla ikinci, 17 puana sahip Bordo Turkuazlı ekibimiz üçüncü ve 14 puan toplayan Çelikelliler’de dördüncü olarak adlarını Play-Off’a yazdırmayı başardı. 11’er puanla son iki sırayı paylaşan Eskişehir Gelişim Spor Kulübü ile İTÜ 2023-2024 sezonuna nokta koydu.

Yalova Universitesi Erkek Basketbol Normal Sezon Tamamlama (1)Normal sezonun son haftasında Yalova Üniversitesi evinde Çelikelliler’i ağırlarken rakibini 91-78’lik skorla yendi. Eskişehir Gelişim Spor Kulübü’nün konuğu olan son haftaların formda ekibi ÜNSPED maçı 118-64 gibi farklı skorla kazandı.

Başkan Erbul, Şampiyonları Tebrik Etti Başkan Erbul, Şampiyonları Tebrik Etti

Liderliğini haftalar öncesinde garantileyen Tusaşspor saha ve seyircisi önünde İTÜ’yü ağırladı. Ankara ekibi maçı 117-51 gibi farklı skorla kazanmayı başardı. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi(EBBL)’de Play-Off eleme turu müsabakaları 30 Nisan Salı günü başlayacak. Deplasmanlı oynanacak maçlar sonrasında averajı iyi olan ekip adını bir üst tura yazdıracak.

Editör: Arda Yavuz