Düzenledikleri birçok etkinlik ile adlarından başarı ile söz ettiren 77 Choppers Derneği bu kez de 19 Mayıs tarihinde ‘Yaza Merhaba’ gecesinde motor tutkunlarını bir araya getirecek.

Derneklerinin çalışmaları ile ilgili olarak bilgi veren 77 Choppers Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, “ 2011 yılında dernekleşerek resmi bir sivil toplum kuruluşu haline gelen derneğimiz; motosikleti sevdirmek, motosikletlerinde trafikte seyreden bütün taşıtlar gibi eşit haklara sahip olduğunu ve insanlarda yerleşmiş olan kötü imajı silebilmek için yıllarını motosiklet üzerinde geçirmiş, motosiklete gönül vermiş kişilerin bir araya gelmesiyle 10.10.2011 tarihinde resmi olarak kurulmuştur. 77 Choppers Derneği olarak bu tür etkinlik ve faaliyetlerde bulunmak, faaliyet çalışması yapmak ve bu vesile ile Yalova’yı en iyi şekilde tanıtmak hedeflerimiz arasındadır. Bu bağlamda ilk olarak motosiklet sevenlerini bir araya getirmek amacı ile 19 Mayıs'ta Bursa'da ki kardeşlerimiz Bursa Choppers Club (BCC) ile ortak olarak Yalova TİGEM Tesislerinde 'Yaza Merhaba' gecesi düzenleyeceğiz. Gecede günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından saygı duruşu ve çelenk sunma törenine müteakip katılımcı motosikletli arkadaşlar ile kortej yapıldıktan sonra TİGEM Tesislerinde canlı müzik ve DJ performansları eşliğinde yaza merhaba diyeceğiz. Bütün motosiklet sevenlerini gecemize bekliyoruz.”dediler.

77 Choppers'lılardan Çanakkale çıkarması

77 Choppers Derneği üyeleri 18 Mart'ta Çanakkale şehitlerini de unutmadı. 18 Mart tarihinde Çanakkale gezisi düzenleyen dernek üyeleri, 77 Choppers, ilk olarak 18 Martta komşu il ve ilçelerden motosiklete gönül vermiş kardeşlerimiz ile Çanakkale şehitlerini anma törenlerinde yerimizi aldık. 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle, vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını gözlerini kırpmadan feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve sabır temennisiyle en derin saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.”dediler.

 

Editör: TE Bilişim