ÇKM bünyesinde çalışmalarını sürdüren tiyatro grubu, tüm yıl boyunca öğrendiklerini Çat Kapı isimli oyunla sergiledi. ÇKM Tiyatro Salonu’nda yapılan oyunun galasını Belediye Başkanı Metin Dağ, İlçe Emniyet Müdürü Alaattin Tunçbilek, Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Selma Alaçatlı ve Şef Ertan Arabacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Ataman ve çok sayıda vatandaş izledi.

Senaryosunu Serdar Çelik’in yazdığı, yönetmenliğini ise Ferit Bulut’un yaptığı oyunda ÇKM’nin genç tiyatrocuları da usta oyuncuları aratmadı. Oyunun sonunda sahneye çıkan Başkan Metin Dağ, eğitmen ve oyunun yönetmeni Ferit Bulut’a çiçek verdi. Dağ, “İlçemiz kültür merkezi bünyesinde yaptıkları çalışmalardan dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. Gençlik Haftası’nda güzel bir oyunla imkan verildiğinde gençlerin neleri başarabileceğini çok güzel bir şekilde kanıtladılar. Onlar bu şekilde çalışıp güzel eserler ortaya koydukları müddetçe biz de onlara desteğimizi artarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

2 perdelik Çat Kapı isimli oyun 16 Mayıs Çarşamba günü bir kez daha izleyiciyle buluşacak. Oyun 16:00’da ve 18:30’da iki kez daha sergilenecek.

 

 

Editör: TE Bilişim