TEMAD Kadın Kolları tarafından organize edilen Anneler Günü yemeğine çok sayıda üye katılım gösterdi. Yemekte, derneğin en yaşlı üyesi olan 87 yaşındaki Necmiye Türkay’a derneğin plaketi takdim edildi.

TEMAD Yalova İl Başkanı Rıdvan Tayhan, TEMAD Kadın Kolları tarafından düzenlenen Betgram yemeğin amacının üye bayanların Anneler Günü’nü kutlamak olduğunu belirtti.Tayhan, “Anneler günü, babalar günü veya diğer günler toplumda şöyle bir algı var, bunlar sadece bir gün değil günlerce olmalı. Böyle günlerin olması da güzel. Çünkü bu günleri algılamayan insanlarımız var.

Onlara bazı hatırlatmalar yapabilmek lazım. Anne içerisinde, sabrı, sevgiyi, ilgiyi ve güzelliği barındıran çok değerli bir varlıktır. Annelerimiz sadece sevgiye ve ilgiye muhtaçtır. Buradan bütün annelere sevgilerimi yolluyorum.
Kadın Kolları Başkanı Zuhal İnedin ise, üyelerin emeklilik dönemine katkı sağlamak, emeklilik dönemlerini dolu dolu geçirmeleri adına yıl içinde organizasyonlar düzenlediklerini ve derneğin birlik ve beraberliğini korumak adına bu tür bütünleştirici organizasyonların yararlı olduğuna inandıkları için Anneler Günü’nü kutlamak adına bir araya geldiklerini ve tüm annelerin gününü içtenlikle kutladığını belirtti.

TEMAD üyeleri tarafından yılın annesi seçilen ve derneğin en yaşlı üyesi olan 87 yaşındaki Necmiye Türkay için pasta kesilerek Türkay’a derneğin plaketi hediye edildi.

Editör: TE Bilişim