Umut Merkezileri'nin 2016 yılı çalışmaları ve 2017 yılında yapılacak faaliyetleri düzenlenen toplantı ile değerlendirildi.
Umut Merkezileri değerlendirme toplantısı Halil İnalcık Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç ve Jülide Güner de katıldılar. Umut Merkezleri Yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda, 2016 yılı içerisinde Umut Merkezileri tarafından açılan kurslar, bu kurslardan kaç vatandaşın faydalandığı ve yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Umur Merkezlerinin çok önemli bir görevi üstlendiğini vurgulayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise, "Umut Merkezileri halkımıza ücretsiz hizmet veren, halkımızın talep ve istekleri doğrultusunda eğitimler gerçekleştirilen noktalar. Kadınlarımız bu merkezler sayesinde ilgi alanları doğrultusunda aldıkları eğitimlerle meslek sahibi olabiliyor ve becerilerini geliştirebiliyorlar. Ayrıca bu merkezlerde toplumun başta sağlık olmak üzere bir çok konuda gerçekleştirilen konferans ve seminerler sayesinde eğitilmesi sağlanıyor. O nedenle Umur Merkezlerinin çalışmalarını çok önemsiyoruz. 2016 yılı oldukça yoğun ve başarılı geçti. Umut Merkezi yöneticilerimizi bu konuda kutluyor ve teşekkür ediyorum. Yalova Halk Eğitim Müdürlüğümüz de burada gerçekleştirilen çalışmalardaki en büyük destekçimiz. Halk Eğitim Müdürlüğümüze de çok teşekkür ederim. 2017 yılında daha aktif bir çalışma hedeflemeliyiz. Daha fazla insanımıza ulaşmalıyız. Bu konuda bizlerde size gereken tüm desteği vereceğiz" dedi.
Toplantıda Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç ve Jülide Güner de söz alarak görüşlerini ve önerilerini ortaya koydular. 

Editör: TE Bilişim