KADIN

Kadın Dijital Girişimcilik Eğitimi Yalova’da Başladı

Yalova Valiliği ile İstanbul Gedik Üniversitesi KAGİMER iş birliğiyle ‘Kadın Girişimcilik ve E-Ticaret Eğitimi’ projesi hayata geçti.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya katılımıyla projenin ilk dersi Yalova Halk Eğitimi Merkezi’nde başladı. Bu kapsamda eğitimler 1 Şubat Cuma ve 8 Mart Cuma günü olacak. Kadınlara özel olarak hazırlanan bu projenin sertifika töreni ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapılacak. 

Projede Birden Fazla Eğitim Yer Alıyor

Yalova Valiliği ve KAGİMER iş birliğinde gerçekleşecek eğitim programında birçok konu yer alıyor. Dijital dünyada kadın olmak, dijital girişimcilik ve e-ticaret, marka oluşturma-pazarlama, logo-ambalaj tasarımı, ürünlerin fotoğraflanması, sosyal medya eğitimi, dijital pazarlama, devlet destekleri ve vergi mevzuatı teşvikleri gibi eğitimler katılımcılara anlatılacak. 

Sertifikalar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Verilecek

Kadın girişimcileri her zaman desteklediklerini söyleyen Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, “Bu projenin hayata geçmesinin asıl amacı kadınlarımıza girişimcilik faaliyetlerinde daha fazla destek vermek. 8 Mart Dünya Kadınlar gününde katılımcılarımıza sertifikalarını takdim edeceğiz. Şimdiden eğitim alacak kadınlarımızı tebrik ediyorum”