Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu’nda Erkan Kolçak Köstendil tarafından sahnelenen tek kişilik, “12 Numaralı Adam” isimli oyuna Yalovalı sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Yalova Yuruyen Kosk Kultur Sanat Tiyatro Oyun Belediye Erkan Kolcak Oyuncu (3)Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un da izlediği gösteride, yıllarını aynı takımda geçirmiş bir kalecinin iki maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedek kalması ve iki sene boyunca tekrar kaleye geçeceği günü beklemesiyle birlikte geçmişini, yaşadıklarını, seçimlerini ve hayatı, seyirciyle beraber sorguladığı 90 dakika sahnelenen oyunda anlatıldı.

Pembe Tuzgölüne Turistler Akın Etti Pembe Tuzgölüne Turistler Akın Etti

Yalova Yuruyen Kosk Kultur Sanat Tiyatro Oyun Belediye Erkan Kolcak Oyuncu (1)Oyunun bitimiyle birlikte ayakta alkışlanan Usta Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’e, Başkan Tutuk tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Başkan Tutuk, Köstendil’e sahnelediği oyundan dolayı teşekkür ederken sanatseverlere ise kültür sanat etkinliklerinin aralıksız olarak devam edeceğinin müjdesini verdi.

Editör: Arda Yavuz