Esra Erol’un en çok konuşulan ve gündeme  bomba gibi düşen olaylarından biri Dadı Meryem Vakası. Rabia Altun, Dadı Meryem ile mesajlaşmalarını yakaladıktan sonra evini terk etmiş, gözü yaşlı koca  Mehmet Altun, Rabia Altun’un eve dönmesi için Esra Erol’ danın programına başvurmuştu. Programda gün yüzüne çıkan saklı olaylar ekran karşısındaki herkesi şaşırtmış, ağızları açık bıraktı. Dadı Meryem 16 yaşında yanlışlıkla işlediği cinayetle gündeme oturmuş, cezaevinden çıktıktan sonra ise cinsiyet değiştirdiği ortaya çıkmıştı. Dadı Merye’min en çarpıcı sözlerinden biride Dadı olmak için fazla güzelim iddiası idi. Dadılık yapmadan önce masözlük yaptığı ortaya çıkan Dadı Meryem vakası sosyal medya ve ekran başında ki seyircilerin uzun süre aklında kalacak gibi. Rabia Kocası Mehmet’in çok çapkın olduğunu iddia etmiş ve program devamında kocam ile korkudan boşanamıyorum iddialarını ortaya atmıştı. Erken yaşta evlenen ve iki çocuk sahibi olan çift kafaları karıştırmaya devam etti. Karısının pis olduğu ve çocuklarına vakit ayıramadığı evle ilgilenemediği için karısı Rabia’ya yardımcı tutmak istediğini aktarmış, olaylar ondan sonra patlak vermişti. Rabia meğer pismiş ve evi defalarca kez terk etmiş. Mehmet Altun ise eşi Rabia’yı defalarca kez aldattığı iddia edilmişti. 

‘Sakız’ parasına ulaşım hizmeti ‘Sakız’ parasına ulaşım hizmeti

Karısı Rabia’nın defalarca kez evi terk etmesi nedeniyle illallah eden koca Mehmet Tedavi Olacağım dedi. Mehmet’in eşi Rabia  Altun “ Kocam benden boşanırsan babanı öldürürüm” demesi üzerine işler iyice kızıştı.

Rabia Altun kocasıyla barışmak istediğini şu iddialar ile ortaya attı : "Kocam ile korkudan barışıyorum. Kocam benden boşanırsan babanı öldürürüm dedi. Hem ailemden birine zarar gelir diye barışmak istiyorum, hem de iki haftadır çocuklarımı göremiyorum. Onları çok özledim" dedi. Bunun  Üzerine stüdyo buz kesti. Bunun ardından Mehmet Altun “Tedavi olacağım, benden isterse boşanabilir. Ben eşimin beni sevmediğini düşünmüyorum. Tedavi olacağım ve herkesi utandıracağım" diye konuştu.

Karısını 15 kez aldatan Mehmet Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sorumlusu olarak kayınpederini gösterdi. Kayınpeder Şükrü yaptığı açıklamada, "Ben bugüne kadar bu evliliği ayakta tutan insanım. Bunun babası bana telefon açtı, "bir baba olarak kızını oğlum istemeye geleceğim" dedi. Bir baba kızını veriyorsa sorar soruşturur. Ben araştırdım, "kesinlikle olmaz" dedim. Bundan ne köy olur. Ne de kasaba. Benim kızım beni tepeleyip gitti. 15. Yıl evlerine gitmedim. Ben yokken de bunlar kavga ediyordu. Bana telefon geldi. 1.5 yıl sonra "Baba yetiş" diye. Kızımı dövmüş." dedi. Kayınpeder Şükrü açıklamasının devamında ise "Evlendiler, yuva kurdular mutlu olsunlar" dedim. Bir baba başka daha ne ister. Evlatlarının yuvasının yıkılmasını ister mi? Bir de ortada 3 evlat var. Kızımın evinden tüp yoktu. Yeni doğum yapmış yemek yapamıyor. Yani bu insanlığa sığar mı? Benim kızım 2 kere annesinin yanına gitti. Damadın dayısının yanına gitti. Kızım bendeyken bir gün dadı Meryem'den gelen mesajları kızlarımın tabletinden gördü. Öyle yakaladı." ifadelerini kullandı.

Dadı Meryem Katil Çıktı!

Dadı Meryem iddiaları kabul etmeyerek, "Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı" dedi.

Haber : Duygu Saral

Editör: Arda Yavuz