Bu grupta 39 puanla namağlup liderlik koltuğunda oturan 1877 Üvezpınarspor şampiyonluğunu ilan ederken, 30 puan toplayan Kadıköyspor bitime 1 hafta kala Süper Amatör Kümeye yükselme başarısı gösterdi. İstediği sonuçları bir türlü alamayan ve 11. Haftada ligden çekilen Armutlu Esnafspor ise A Grubunda son sırayı alarak 2. Amatör Kümeye düştü.

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme A Grubunun 14. Haftanın açılışında Termal İlçe Stadında 6 Ocak Cumartesi günü Termal Belediyespor ile Doğanspor kozlarını paylaşacak. 12:00’da oynanacak müsabakada Erdem Sırmacı, Ömer Yücesoy ve Sezer Arıcı hakem üçlüsü görev yapacak.

Amatör Saha-1’de saatler 15:00’ı gösterdiğinde başlayacak müsabakada Coşkunspor ile Soğucakspor son maçlarına çıkacak. Karşılaşmaya Gökhan Çağşırlıoğlu, Kasım Aydoğan ve Samet Aksu hakem üçlüsü atandı.

TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

A Grubunun kapanış maçında ise Süper Amatör Kümeye yükselen 1877 Üvezpınarspor ile Kadıköyspor karşılaşacak. Termal İlçe Stadının ev sahipliği yaptığı maç 14:00’da başlayacak ve Velat Evran, Muhammet Emin Aka ve Kaan Duman hakem triyosu görev alacak. Kaytazdere Belediyespor ise sezona 3-0 hükmen galibiyetle nokta koymuş olacak.

yalova-ali-furkan-ozkantar-a-grup-uvezpinar-kadıkoy-sezon (3)yalova-ali-furkan-ozkantar-a-grup-uvezpinar-kadıkoy-sezon (2)yalova-ali-furkan-ozkantar-a-grup-uvezpinar-kadıkoy-sezon (1)-1

Editör: Arda Yavuz