Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

17 haftalık maratonu 15 galibiyet ve 2 mağlubiyetle geçen Yeşil Kırmızılı ekibimiz bugün Esenler Erokspor’a konuk olacak. 18. Hafta maçına Ahmet Cömert Spor Salonu ev sahipliği yapacak ve karşılaşma 13:00’da başlayacak. Kritik mücadelede Ozan Gönen, Nihat Çetin ve Samet Binr düdük çalacak. Karşılaşmayı Yalovalı basketbolseverler TBF Youtube kanalı üzerinden de canlı olarak takip edebilecekler.

Ligin ilk yarısında 90. Yıl Spor Salonunda oynanan mücadeleyi temsilcimiz 82-71 gibi farklı skorla kazanmayı başarmıştı. Yalova’daki son çalışmasını tam kadro olarak koç Faruk Beşok nezaretinde gerçekleştiren Semt77 Yalovaspor ardından İstanbul’a geçti. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda şut antrenmanını yapan temsilcimiz sonrasında maç saatini beklemeye başladı. Yalova ekibinin en büyük kozları Aralık ayının en değerli oyuncusu seçilen Brandon Cortez Walters, Ricky Tarrant ve son haftalardaki başarılı grafiğiyle dikkat çeken Kadir Bayram olacak.

18. haftada Esenler Erokspor-Semt77 Yalovaspor maçının yanı sıra Kapaklıspor-Pizza Lazza Haremspor, MKE Ankaragücü İkon Menkul-Mersin Büyükşehir Belediyesi, Konyaspor-Bornova Belediyesi Karşıyaka, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-OGM Ormanspor, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Sigortam.net-Finalspor, Çayırova Belediyesi-Alagöz Holding Iğdır Basketbol, Gaziantep Basketbol-Fenerbahçe Koleji Novotel karşı karşıya gelecek.

semt77-yalovaspor-dev-adam-basketbol-mac-ikinci-yari-istanbul-esenler-erokspor (9)semt77-yalovaspor-dev-adam-basketbol-mac-ikinci-yari-istanbul-esenler-erokspor (8)semt77-yalovaspor-dev-adam-basketbol-mac-ikinci-yari-istanbul-esenler-erokspor (7)semt77-yalovaspor-dev-adam-basketbol-mac-ikinci-yari-istanbul-esenler-erokspor (5)

Editör: Arda Yavuz