Başkan Acar Gençlik Yürüyüşüne Katıldı Başkan Acar Gençlik Yürüyüşüne Katıldı

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, 31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde seçilen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten ve Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman'ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyaretlerde Başkan Acar, yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar dileyerek, "Yeni seçilen tüm belediye başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bu görev büyük bir sorumluluk ve ben inanıyorum ki hepiniz bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceksiniz. Termal Belediyesi olarak her zaman komşu belediyelerimizle işbirliği yapmaya hazırız. Birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir bölge inşa etmek için birlikte çalışabiliriz." dedi. 
Başkan Acar, ziyaretlerde yeni seçilen belediye başkanlarıyla belediye çalışmaları ve Termal Belediyesi ile Çınarcık, Teşvikiye ve Koru Belediyeleri arasındaki işbirliği konularını da görüştü.
Yalova Termal Cinarcik Koru Tesvikiye Belediye Baskan Tebrik Ziyaret (3)Yalova Termal Cinarcik Koru Tesvikiye Belediye Baskan Tebrik Ziyaret (2)

Editör: Arda Yavuz