Başkan Haberleri

Başkan haberleri ve güncel Başkan gelişmeleri, Başkan ile ilgili tüm video, Başkan fotoğrafları ve Başkan haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


MEDYA

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonra Yalova Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Gürel makamında misafirlerini ağırlıyor.

TERMAL

Sağlık Bakanlığı Yalova Termal Kaplıcaları İşletme Müdürü Levent Karanlık ve Termal İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hıdır Oktay, Termal Belediye Başkanı...

SAĞLIK

Öz Sağlık-İş Sendikası Yalova Şube Başkanı Nebi Karagöz ve sendika heyeti, Yalova İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Osman Karakuş'u makamında...

ÇINARCIK

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Aile Çevre Engelli Politikaları heyetini makamında kabul etti.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un talimatıyla, İstihdam Masası projesi hayata geçti.

MERKEZ

Gazetemizin köşe yazarlarından Faruk Tezcan, Kadıköy’ün yeni Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ı ziyaret etti ve başkanlığını tebrik etti.

MERKEZ

Kadıköy Beldesi sınırları içerisinde eğitim faaliyetlerinde bulunan okulların yöneticileri yeni seçilen Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ı tebrik etmek amacıyla ziyaret etti.

SİYASET

Yalova AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Yöneticileri ve Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’ı...

GÜNDEM

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Belediye Başkan olmadan önceki vaatlerini bir bir gerçekleştirmeye başladı.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Türkiye Finans Katılım Bankası Yalova Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

ÇINARCIK

Esenköy Belediyesi’nin personelleri Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel için sürpriz hazırladılar.

GÜNDEM

Yalova Memur-Sen İl Başkanı Halil İbrahim Özer, yoğun geçen sürecin ardından mevcut sorunların çözümü için çalışmaya başladıklarını açıkladı.