Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

GÜNDEM

Yalova Belediyesi’nin Nisan Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda Birlik Üyeleri’ni belirlemek için seçim gerçekleştirildi.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi, internet sitesinden yaptığı açıklamada 31 Mart 2024 tarihi itibariyle belediyenin güncel borç ve nakit durumunu kamuoyuna paylaştı.

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, 8 Nisan 2024 tarihi itibariyle Altınova Belediyesi’nin borç durumunu kamuoyu ile paylaştı.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, belediye toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. yıl dönümünde şehit ve gazilerimizi; rahmet, minnet ve saygıyla andı.

SİYASET

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin düzenlediği basın toplantısına katıldı. Doğancı, konuşmasında belediyenin devir alındığı...

SİYASET

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından basın mensuplarıyla ilk kez belediye toplantı salonunda bir araya...

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, 25 Nisan Perşembe günü saat 14:00’te basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

TERMAL

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Yalova Uğur Kurs Müdürü Abdülvahit Arslan’ı makamında ağırladı.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda beldedeki çocukları unutmadı. Kadıköy Belediyesi Spor Tesisi'nde düzenlenen...

ALTINOVA

Altınova Belediyesi tarafından belediye hizmet binası önünde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.